top of page
Välkomna till Hemmet
Svensk idyll
Välkommen in på gården
Ridbana
Fina gräshagar
Ridhus med fibersand

Äsplund 3 & 5 | KATRINEHOLM

Välkommen till denna lilla charmiga hästgård. Fastigheten med sina fina hagar om ca 3,6 ha och öppna landskap gör att denna gård passar både privatpersoner och den som vill driva en mindre verksamhet hemma!

PRIS: 6 495 000 KR

OMRÅDE: Bie, Katrineholm

BOSTADSTYP: Gård
BOAREA: 150 m2

ANTAL RUM: 4 rok

DRIFTSKOSTNAD: 9 897 kr + elkostnad vid förbrukning 21 700 kWh/år
TOMTAREA: 3,6 ha
BYGGÅR: 1909

VISNING: Välkommen att kontakta mäklaren för din privata visningstid! 070-3462666

Objektbeskrivning

Onlinevisning:

Klicka för större format.

Hitta rätt:

Mer överblick: Klicka mellan karta och satellitbil eller zooma.

Beskrivning:

Hästgård med ridhus och stora betesmarker

Gården har många bra ekonomibyggnader. Stallet är ljust med sex boxar och två uteboxar, sadelkammare och foderplats. Det finns även en bra lösdrift och en stor, rymlig ligghall och vindskydd i en av hagarna.
Du har även skrittmaskin, vedbod, förråd, garage och container. Ridhuset är ljust och har fibersand, bra belysning och ett sprinkelsystem. Det finns även en liten läktare för besökare.

Boningshuset är ett hemtrevligt hus med en härlig glasveranda mot ridbanan. Här finns ett stort, lantligt kök som man lätt kan umgås många i. Det finns också ett stort skafferi och en trevlig gammal vedspis.
Vardagsrummet är rymligt och charmigt med platsbyggda bokhyllor. På nedre plan finner du också hall, WC samt en groventré med dusch.

På övervåningen finns det ett allrum och två stora sovrum , ett fint badrum med både dusch, badkar på tassar och en separat avdelning med stort förvaringsskåp, handfat och WC.

Trädgården kan erbjuda många sittplatser att njuta på, bl.a. den fina altanen, pergolan och under de uppvuxna gamla frukträden. Trädgården har många vackra blommor och växter och det finns även en stor jordkällare.
Det här är en riktig Sörmländsk idyll som du inte vill missa!

Närhet till natur, städer och badplats

Stall hemmet ligger i en lantlig idyll 10 minuter från Katrineholm. Det finns två busshållsplatser 1-2 minuters gångväg från bostaden. Dessa går till Katrineholm och ÄS.
I Bie finns det skola och årskurs 1-6. Till skolan finns det gång- och cykelväg. Sjön Malmen och Aspen ligger ca 5 km och 8 km bort, där finns det badplats och bryggor att nyttja.
I området finns även fantastiska ridvägar, ridleder, Sörmlandsleden och ädelfiske.
Det är ca 15 mil till Stockholm och med tåget tar det ca 1 timme.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information! 070-3462666

bottom of page