top of page

Lästringe Baggebol | Nyköping

Välkommen till Baggebol, en hästgård med fantastiskt sjönära läge!
Här har du ett snyggt och modernt nybyggt hus från 2016 i amerikansk stil med sjötomt. Den stora verandan längs husets framsida vätter ut mot den glittrande sjön. Här har du en egen strand med naturlig sandbotten och tillhörande brygga med kvällssol. Här finns även ett båthus som man lätt kan bygga om till bastu. Tillhörande fastigheten finns ett äldre stall samt ridhus och marken uppgår till 8,1 ha med vattnet 9,7ha. Det här är en fantastisk idyll för dig som vill ha närhet till vattnet och samtidigt kunna ha hästarna hemma på egen gård.

PRIS: SÅLD

OMRÅDE: Nyköping

BOSTADSTYP: Gård
BOAREA: 189 m²

ANTAL RUM: 7 rok

DRIFTSKOSTNAD: 27 150 kr/år (1 pers)
TOMTAREA: 81 700 kvm mark + 15 400 kvm vatten
BYGGÅR: 2016

VISNING: SÅLD

Objektbeskrivning

Onlinevisning:

Klicka för större format.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Hitta rätt:

Mer överblick: Klicka mellan karta och satellitbil eller zooma.

Beskrivning:

Hästgård i Sörmland med sjötomt!

Huset byggdes 2016 och färdigställdes 2017. Genomgående med kvalité och smakfulla val ger huset en modern, ljus och luftig känsla. På nedre plan finns ett allrum med en värmande kamin, en stor ljus hall med bra förvaring, ett rum som idag används som kontor men som också skulle passa bra som sovrum. På detta plan finns även det vackra köket med utgång till verandan. Köket är grått och väldigt stilrent och genomgående på nedre plan är ljus parkett lagd. Här finns också en groventré med tvättstuga. I tvättstugan finns tvättmaskin och torktumlare, bra bänkytor samt förvaring. Här finns också ett snyggt och fräscht helkaklat badrum med dusch och WC.
På övre plan finns fyra stycken stora och bra sovrum, ett allrum och ett väl tilltaget badrum med badkar, dusch och WC och en bastu.
Allt är nytt och fräsch med behagliga färgval. Här är det bara att flytta in!

På tomten finns flera uthus, förråd och bodar. I ett av husen finns en loge som är perfekt som festlokal. Den gamla sommarstugan som står på tomten kan man lätt fräscha upp till ett gästhus. Här finns även ett äldre stall och ridhus och här finns verkligen potential. Här har du en bra grund för att skapa din drömgård.
100 m bort ligger Likstammens välbesökta badplats. Likstammen är unik med sin skärgårdsliknande miljö, massor av friskt, kristallklart vatten som går att dricka direkt ur sjön.
Här finns också gott om möjligheter till jakt och fiske. Från gården har du endast ca 15 min till både Nyköping och Vagnhärad /Trosa vilket gör att det är ett perfekt läge med lantlig omgivning men ändå nära till lite större orter.
Drömmer du om att bo på landet, ha sjötomt och egen gård? Tveka då inte att höra av dig till mäklaren för mer information!

Närhet till natur, vatten och större orter

Fantastiskt boende mitt i Södermanland med den lantliga idyllen och egen sjötomt.
10 min från Baggebol kan man ta båt till Öster Malma för en liten promenad till en trevlig restaurang och jägarförbundets huvudkontor.
Närmsta affär ligger i Vagnhärad eller Nyköping, det tar ca 15min till båda ställena och bensinmack finns 10min bort.
Förskola och skola upp till 6:an ligger i Lästringe, fyra kilometer bort, ca 6min med bil där även kyrkan ligger.
Högstadie och gymnasium finns i Nyköping och Trosa.
Allmänt bad i likstammen som är mycket populärt ligger ca 100m bort.
Bra jakt och fiske möjligheter, man får fiska fritt i Likstammen då man äger vatten.

bottom of page