top of page

Brantbackavägen 2

Välkommen till en fantastiskt hästgård som har allt man kan önska!
Bara 40 min från Stockholm centrum och 10 minuter från E18 ligger den här vackra anläggningen om ca 18,6 ha. 
Det här är en hästgård som erbjuder det mesta i absoluta toppklass. Mitt emot finns ett naturreservat som gränsar till Mälaren och du har bara 800 meter ner till vattnet.
Här finns allt man behöver för att bedriva verksamhet!

PRIS: SÅLD

OMRÅDE: Bålsta

BOSTADSTYP: Gård
BOAREA: 162 m² 

ANTAL RUM: 6 rok samt källarplan med gillestuga

DRIFTSKOSTNAD: Se objektbeskrivning
TOMTAREA: ca 18,6 ha
BYGGÅR: 1974

VISNING: SÅLD

Onlinevisning:

Klicka för större format.

Beskrivning:
Fantastisk hästgård med alla faciliteter och närhet till vatten!

På gården finns ett stort isolerat ridhus med fibersand från De Grondslag. Ridhuset är ljust och fint samt har automatisk bevattning uppifrån och öppningsbart tak med automatiskt stormskydd som stänger vid hård blåst. I ridhuset finns också en mysig lounge med bar och sittgrupper, det är en perfekt sällskapsyta eller varför inte utnyttja det som konferenslokal.
Under loungen finns en rehabiliteringsavdelning med utrustning i form av vattenbad, skrittband, vibrationsplatta samt solarium.
Längs med sidan av ridhuset ligger stora stallet med 14 stora boxar, föl/hingsboxar, och sex stycken standard stora boxar. I stallet finns även en stor toalett med dusch, fikarum, sadelkammare, täckesrum, servicerum, stor tvättstuga med två 27 kilos tvättmaskiner, torkskåp och torkrum. Det finns även två vattenspiltor och fyra skötselplatser.


Hela marken är instängd med plaststaket från Equisafe. Det finns en stor ridbana utomhus på 55 x 100 m med Ottomattor (gummimattor) och fibersand från De Grondslag, även den har Equisafe staket runtom.
Självklart finns även en gräsbana i sommarhagen på ca 50x70 m, även den inhägnad med staket från Equisafe.
Även alla hagar har samma staket och varierar i höjd beroende på om det är sommarhage, stohage eller hingsthage. I de flesta hagarna finns det vindskydd.

Lilla stallet består av fyra normalstora boxar och två föl/ hingstboxar. Det finns även sadelkammare med loft och en vattenspilta med solarium. 
I direkt anslutning till lilla stallet ligger även maskinhallen. På ena gaveln samt ena långsidan av lilla stallet går det ut ett tak för att kunna förvara foder eller annat. Bredden är anpassad för att kunna sätta upp uteboxar i framtiden om man så vill.
Det står även fyra uteboxar utanför lilla stallet som idag har använts som karantänboxar eller som gästboxar.

Boningshuset är på 164 kvm i två våningar. Övervåningen består av fyra sovrum/kontor, kök, vardagsrum och två badrum. 
Undervåningen består av stor gillestuga (idag biljardrum), toalett, tvättstuga, relaxrum, hundrum, lekrum, pannrum och dubbelgarage.
På två sidor om huset ligger en stor altan med tillhörande pool, 4x10 m och en stor bubbelpool för 10 -12 personer.

Den här fastigheten har verkligen allt och det finns fortfarande möjlighet att utveckla den vidare. Möjlighet till avstyckning av flera tomter uppe i skogen finns också.
Här saknar man ingenting! 
Välkommen att höra av dig till mäklaren för mer information eller för att boka din privata visningstid på 070-3462666.

NÄROMRÅDE

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren. Här bor du nära naturen omringad av stora skogsområden med fina promenadvägar. Här finns gott om bär och svamp och familjen har länge plockat sina egna kantareller i området. Mitt emot fastigheten finns ett naturreservat.
På 6-7 minuter tar du dig in till Bålsta centrum där det finns ett stort utbud av restauranger, matvarubutiker, apotek, förskolor och skolor.

10 minuter till E18 och 40 min med bil till centrala Stockholm.

Inom tio minuter finns även tre stycken båtklubbar för den båtintresserade.
Lastbergets kursgård ligger ca tre minuter bort. Där kan man fiska och bada från ångbåtsbryggan och det går även bra att bada med hästar.

bottom of page