top of page

Falkvägen 23, Borsökna

Eskilstuna

Välkommen till Borsökna!
Bara några kilometer från Eskilstuna centrum hittar du den här pampiga Fiskarhedenvillan i topprenoverat skick. Huset är ett lösvirkeshus med vackert brutet tak och inspiration från de vackra 20-tals husen.
Här kan du flytta in direkt då både hus och tomt är mycket välvårdat och smakfullt renoverat.

PRIS: SÅLD

OMRÅDE: Borsökna

BOSTADSTYP: Villa
BOAREA: 176 m²

BIAREA: -- m²
TOMTAREA: 1 220 m²
ANTAL RUM: 6 rok
DRIFTSKOSTNAD: 
BYGGÅR: 2006

VISNING: SÅLD

Onlinevisning:

Klicka för större format.

Hitta rätt:

Mer överblick: Klicka mellan karta och satellitbil eller zooma.

Beskrivning:

Topprenoverad villa med pool i barnvänligt område

Här i det lugna och barnvänliga villaområdet har du en egen liten oas med trevlig pool och insynsskyddad tomt och flera trevliga uteplatser.

Huset är genomgående renoverat och den öppna planlösningen gör att huset känns ljust och luftigt.

På nedre plan kommer man in i en välkomnande hall. Direkt till vänster ligger köket. Det är ett Marbodalkök från 2017 med italienskt kakel och gedigna granitskivor. Här finns en trevlig bardisk och en matplats som ligger i anslutning till vardagsrummet. I vardagsrummet finns en braskamin som skapar en mysigt och ombonad atmosfär om kvällarna. Här ifrån finns även utgång till det inglasade uterummet. Uterummet är trevligt inrett och erbjuder ett extra rum att umgås i enda in på senhösten. På nedre plan finns även ett sovrum som idag används som gästrum, ett badrum samt en stor tvättstuga/groventré.

På övre plan välkomnas man upp i ett trevligt allrum/tv-rum. På detta plan finns även tre stycken sovrum, två klädkammare samt WC med dusch. Från allrummet finns utgång till en balkong som har en trevlig vy över närområdet och kvällssol.
Vill du bo nära stan men ändå slippa stressen och trafiken och ha nära till naturen och badet? Då är Borsökna ett perfekt område.

NÄROMRÅDET

Borsökna är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Borsöknasjön och Stora badet som man se en glimt av från tomten. De finns bra promenadvägar och det tar ca 1 timme att promenera runt sjön. Eskilstuna centrum nås på en kvart med bil och Tuna park affärscentrum på 5-6 minuter. Några minuter bort från huset ligger Skiren Kvicken naturreservat som har fina svamp och bärskogar.

bottom of page