top of page

Flen Östtorp 1:26 | SÅLD

I vacker miljö med närhet till vatten ligger den här tomtmarken om 3530 kvm där det finns möjlighet att skapa ditt drömboende.

PRIS: SÅLD

OMRÅDE: Mellösa

BOSTADSTYP: Tomt
TOMTAREA: 3 530 m²

 

VISNING: Tag kontakt för att boka din visningstid 070-3462666

Onlinevisning:

Klicka för större format.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Hitta rätt:

Mer överblick: Klicka mellan karta och satellitbil eller zooma.

Beskrivning:
Tomt i hjärtat av Sörmland

I vacker miljö med närhet till vatten ligger den här tomtmarken på 3530 kvm, där finns det möjlighet att skapa sitt drömboende. Tomten varieras med fin blandskog och ett fantastiskt söderläge i ett böljande landskap. Möjlighet finns att köpa till mer mark runt omkring som består av både skog och betesmark och uppgår till ca. 5,5 ha.
Möjligheterna är många och du kan själv planera för att anlägga hus, gård eller verksamhet.
Tomten ligger i Mellösa utanför Flen i Hjärtat av Sörmland i lantlig Idyll men närhet till kommunikationer och flera närliggande större städer.

Områdesbeskrivning

Mellösa har vuxit fram runt järnvägen och i det lilla samhället med bullerbykaraktär bor idag cirka 550 invånare. Orten är belägen i en vacker och mycket gammal kulturbygd. Här finns vacker natur, sjöar och fina vandringsstråk. Här finns även förskola, låg- och mellanstadieskola och fritidshem, samlingslokal samt ett par specialaffärer. Mellösa har en liten, mycket vacker och välbevarad kyrkby. Strax utanför Mellösa ligger statsministerresidenset Harpsund. Hit har vårt lands regerande statsministrar tagit med många framstående ledare och politiker i från andra länder. Här bor du lantligt men nära både affärer och tågstationer. Det tar ca 1 -1,5 timme till Stockholm med bil eller tåg.

 

Kommunikationer

Du tar dig in till Hälleforsnäs på någon minut där finns en Coop butik och även Bruket där det finns padel, butiker, turistinformation, restauranger, Jürss Mejeri.
Flen når du på ca 10 minuter med bil. Där finns tågstation, skolor, förskolor, välsorterade matbutiker, systembolag, tränings- och simanläggning, skridskohall, bowlinghall mm.
Det tar ca 30 min till Eskilstuna med bil. Stockholm når du på ca 1 timme med tåg från Flen.

bottom of page