top of page

Gänglans Gård | SÅLD

Välkommen till Gänglans Gård!
Den här gården har den gamla charmen bevarad, en trevlig gårdsbild och närhet till vatten. Här finns möjlighet till både jakt, fiske och djurhållning.
På gården finns en lada med stora utvecklingsmöjligheter, flera bodar, egen damm och ett trevligt gästhus!

PRIS: SÅLD

OMRÅDE: Gillberga

BOSTADSTYP: Gård 
BOAREA: 108 + 62m² samt Gästhus 70m²
TOMTAREA: 87 754 m²
ANTAL RUM: 5 rok
DRIFTSKOSTNAD: 26 116 kr/år 
BYGGÅR: 1913

VISNING: SÅLD

Onlinevisning:

Klicka för större format.

Hitta rätt:

Mer överblick: Klicka mellan karta och satellitbil eller zooma.

Beskrivning:
Lättskött gård med stora utvecklingsmöjligheter

Mellan Eskilstuna och Stora Sundby ligger den här vackra gården som har ett avskiljt läge bara 500 m från Hjälmaren. Gården uppgår till drygt 8,7 ha och har både åkermark och skog.
Det vackra boningshuset ger ett välkomnande intryck och de två flygelbyggnaderna skapar en herrgårdskänsla. Tomten som inhägnas av en gärdesgård har flera uppvuxna gamla fruktträd, buskar och flaggstången är som pricken över i:et för att få känslan av en sörmländsk sommaridyll. 
Boningshuset har en vacker inglasad veranda och en välkomnande entré. På detta plan finner man även ett trevligt, lantligt kök med en fantastisk vedspis och ett stort hörnskafferi, ett vardagsrum med värmande kakelugn, en matsal som även skulle fungera som ett extra sovrum, en WC och en groventré/tvättstuga med dusch. I hallen finns en klädkammare och en trappa upp till övervåningen som består av allrum, gästrum och sovrum, varav det ena har utgång till en balkong där man har en fantastisk vy över gården. Här finns även två garderober och badrum.

Gästhuset som är en av flygelbyggnaderna uppgår till 70m2 och består av kök, badrum, två sovrum, vardagsrum, pannrum/förråd samt tvätt-/torkrum. 
Detta är perfekt för gäster eller som tonårsboende eller varför inte att hyra ut.

På gården finns även flera uthus och bodar. Den stora ladubyggnaden används idag för förvaring av redskap och maskiner samt verkstad och här finns även en helt underbar lokal för privata tillställningar med stora långbord. 
Ladan kan även anpassas till djurhållning efter behov. Här finns möjlighet till att hålla t.ex gris, får, höns eller häst. Hagmark och åkermark finns på fastigheten och nere vid Hjälmaren finns även en bod och två bryggor med båtplats.
Det här är en lättskött gård med stora utvecklingsmöjligheter och den har allt man önskar i sin närhet.

Avskiljt läge nära naturen med jaktmöjligheter

Gänglans Gård ligger precis mitt emellan Eskilstuna och Stora Sundby med ca 15 min bilväg åt varje håll för att nå de två orterna.
I Eskilstuna finns ett stort utbud av butiker och restauranger, gymnasieskolor, grundskolor, matvarukedjor mm. Det finns även lite lantligare förskola och skola i Gillberga som endast ligger 8 min bilväg från gården.
Området har vacker natur med fina promenadvägar och skogsområden med bär och svamp. I Hjälmaren som ligger 500 m från fastigheten kan man fiska abborre, gös eller signalkräfta. Även jakt finns i området, främst vildsvin. 

Det tar ca:18 min till Eskilstuna där man snabbt når E20 och ca 1h till Västerås.

Till Stockholm tar det ca 1,5 h.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

bottom of page