top of page

Hästgård mellan Eskilstuna & Strängnäs

Bara 5 min från E20 ligger den här fina gården med stora möjligheter för den häst/trav intresserade.Här finns alla faciliteter för att kunna driva hästverksamhet samt uthyrning av stugor. Här finns lada, loge, garage, verkstad, smedja, stall, skrittmaskin, travbana och flera lösdrifter. Gården uppgår till ca 15,5 ha.

PRIS: SÅLD!

OMRÅDE: Eskilstuna/Strängnäs

BOSTADSTYP: Gård
BOAREA: 171 m² 

ANTAL RUM: 6 rok

DRIFTSKOSTNAD: 66 000 kr/år
TOMTAREA: ca 15,5 ha
BYGGÅR: 1909

VISNING: SÅLD

Onlinevisning:

Klicka för större format.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Beskrivning:

Hästgård med många faciliteter

Bara 5 min från E20 ligger den här fina gården med stora möjligheter för den häst/trav intresserade.
Här finns alla faciliteter för att kunna driva hästverksamhet samt uthyrning av stugor.
Det finns två st stugor för uthyrning varav den ena är på 40 kvm med 1 rok. Flera ekonomibyggnader finns, så som lada, loge, garage, verkstad, smedja och stall. Även ett vackert gammalt magasin som idag används som loppis.
I det varmisolerade stallet finns fyra boxar, skospilta, sel-/sadelkammare, toalett, fikarum och omklädningsrum. 
Det fins även ytterligare ett stall som idag används för uthyrning. Det har 11 boxar, selkammare, pumprum, tvättmaskin, fikastugan samt duschhall till hästarna med golvvärme.
På gården finns även skrittmaskin med 8 platser, travbana, två st uteboxar och flera lösdrifter. Alla lösdrifter är försedda med vintervatten och den ena har även en varm sadelkammare.
Det finns flera förråd med gott om förvaringsutrymme.

Det stora bostadshuset är ljust och fräscht renoverat. Det finns tre stycken sovrum, två fräscht renoverade badrum och ett modernt kök som ligger i anslutning till matrum och vardagsrum. Från matrummet finns även utgång till den trälagda altanen. Den generösa ytan gör att det finns plats för både matgrupp, loungedel samt spabad. På tomten finns uppvuxna fruktträd och ett trädgårdhus med källare som passar perfekt som mat- eller vinkällare.

Närhet till både natur, städer och E20

Här kan du njuta av den vackra sörmländska naturen. Mycket skog och fina promenadvägar finns.Gården har ett perfekt läge då du snabbt tar dig ut på E20 och det tar bara ca 10 minuter in till Eskilstuna city.

bottom of page