Holmgränd 3 | Torshälla

Välkommen till Holmgränd!

Här finner du denna vackra villa i herrgårdsstil med två flygelbyggnader och en grusad innergård framför den magnifika entrén.

Denna villa som är uppförd i början av 1900-talet ligger precis intill ån i den gamla delen av mysiga Torshälla. Flygelbyggnaderna innehåller två lägenheter vardera som hyrs ut av ett separat aktiebolag.

Fastigheten är helt unik med sitt fantastiska källarvalv där den kände konstnären Allan Ebeling har stått för målningarna på de gamla välvda stenväggarna.

Vill du skapa ditt drömboende i unik miljö? Välkommen att kontakta mäklaren!

PRIS: Utgångspris 12 000 000 kr

OMRÅDE: Torshälla

BOSTADSTYP: Villa + Hyresfastigheter
BOAREA: 258 + 90 m²
TOMTAREA: 2 093 m²
ANTAL RUM: 9 rok
DRIFTSKOSTNAD: 58 193 kr/år 
BYGGÅR: 1909

VISNING: Tag kontakt för visning

Objektbeskrivning

Onlinevisning:

Klicka för större format.

Hitta rätt:

Mer överblick: Klicka mellan karta och satellitbil eller zooma.

Beskrivning:

Unik fastighet med bevarade Ebeling-målningar i källarvalv 

Fastigheten är helt unik med sitt fantastiska källarvalv där den kände konstnären Allan Ebeling har stått för målningarna på de gamla välvda stenväggarna. I valvet finner man ett stort rum med plats för långbord, perfekt för middagar med vänner eller julbord när hela släkten samlas. Där finns även en vägg bestående av tegelrör där man kan låta de goda vinerna mogna i ro. Även ytterligare ett valvrum finns som passar perfekt som vinkällare eller matkällare. I andra änden av källarvalvet hittar man en stor fräsch spaavdelning. Där finns badkar, dusch och en rymlig bastu med vacker stenmurad vägg.

På entréplan finns en stor salong/vardagsrum i vinkel med öppenspis och fiskbensparkett och intill ligger även ett allrum.  På detta plan finns även två stycken toaletter, varav den ena med dusch, ett sovrum och ett modernt kök med schackrutigt golv. Intill köket ligger matsalen.

På övre plan finns 2-3 sovrum, utgång till balkong, en walk-in-closet, WC samt tvättstuga. Flera kattvindar finns som man kan inreda eller använda som förvaring.

 

Utanför finns en stor altan med spabad där man kan njuta av ett varmt bad de kyliga kvällarna. Närheten till ån gör att man får känslan av att vara på landet fast det ligger centralt i Torshälla. Stor gräsmatta med fruktträd sträcker sig runt tomten.

Det här är en unik fastighet med stor potential. Här har du chansen att skapa ett drömboende och samtidigt förvärva ett bolag för att driva uthyrningsverksamhet. De fyra lägenheterna är uthyrda!

Bullerby-känsla nära Mälaren 

Torshälla har ca 10.000 invånare och firade för ett par år sedan 700 år. Det ligger ca sju km från Eskilstuna. Då det mesta finns i närområdet är det här ett område som passar både gamla och unga. Här finns en hamn, flera skolor och förskolor. Här finns också vårdcentral, flera butiker och restauranger och vackra promenadvägar runt ån. I gamla delen av Torshälla finner man ett bibliotek och den vackra kyrkan med kullerstensgator runt omkring, här finns många gamla vackra hus bevarade. Här finns även Ebeling-museet och i ån stoltserar Tors-bockar. Varje år hålls även den välbesökta Torshälla marknad.

 

Kommunikationer

Pendlarvänligt avstånd till Stockholm med bra kommunikationer

Torshälla ligger endast 10-15 min från Eskilstuna centrum. Bra kommunikationer med bussar som går flera gånger i timmen.

Ca 1 1/2 timme från Stockholm med bil.

5 min från E20 och 25 min med bil till Västerås.

© 2016 FERETTI MAKLERI AB | Integritetspolicy