Löta Gård | Bettna

Välkommen till fantastiskt fina Löta Gård från 1909. Gården med potential för stora drömmar. Tre boningshus, fantastisk tomt med gammal fruktträdgård, bärbuskar och ett läckert lusthus. 

PRIS: Utgångspris 3 700 000 kr

OMRÅDE: Flen, Bettna.

BOSTADSTYP: Gård
BOAREA: 203 m²

ANTAL RUM: 9 rok

DRIFTSKOSTNAD: 81 629
TOMTAREA: 9 528 kvm
BYGGÅR: 1838

VISNING: Tag kontakt för visning!

Onlinevisning:

Klicka för större format.

Show More
Hitta rätt:

Mer överblick: Klicka mellan karta och satellitbil eller zooma.

Beskrivning:

Kakelugnar och parkliknande trädgård.

Drömmer du om att bo på landet men ha närheten till flertalet städer och Skavsta flygplats, så är Löta gård perfekta boendet för dig. På gården finns tre bostadshus med plats för flera familjer. Den ena flygelbyggnaden innehåller idag två stycken lägenheter som är uthyrda. Några av rummen och lägenheterna är renoverade med omsorg och charm. Stora huset har genuina detaljer och vissa väggar, golv och tak är från byggåret. Alla byggnader har bevarade kakelugnar, en och annan vedspis samt kaminer som inte bara ger värme utan också är en fantastisk utsmyckning. På Löta gård så finns det även bergvärme och fiber indraget. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp. 
Trädgården är underbar med nästan 10 000kvm, gamla fina fruktträd och bärbuskar pryder den parkliknande tomten och härliga granar som skyddar gården mot insyn. I trädgården finns ett läckert gammalt lusthus och en jordkällare som förgyller trädgården. 

Närhet till både storstäder, skog och omtalad vingård.

Bettna är en mysig liten ort mellan Nyköping, Katrineholm och Flen. Här kan man verkligen njuta av lugnet i vackra skogar och fina sjöar, närmste badplats är Yngaren 3 km från Löta. I Bettna finns en förskola och skola samt Bettna Bar & Livs där man kan äta en god lunch. Från Bettna är det inte långt till Blacksta (9 km i riktning mot Flen) där man kan besöka Blaxsta Vingård som framställer vin av egenodlade druvor, det anordnas även vinprovningar samt rundvandringar på gården. Här kan man också äta och dricka gott på Kung Blacke som är en liten charmig restaurang som bjuder på säsongens lokala primörer och fantastiska råvaror från ängen, skogen och trädgårdslandet. Nyköping är en mysig och harmonisk hamnstad, som bjuder på shopping och härliga uteserveringar vid hamnen. Katrineholm är en något mindre stad än Nyköping men även här finns shopping och allt vad man önskar.

© 2016 FERETTI MAKLERI AB | Integritetspolicy