Midgårdsvägen 8 | Skebokvarn

Välkommen till Midgårdsvägen och Skebokvarn. Här i de Sörmländska skogarna finns allt en naturmänniska kan tänka sig. 

Vill du äga en sjötomt eller också har ambitionen att bygga ut så är Midgårdsvägen något för dig!

PRIS: Utgångspris 3 250 000 kr

OMRÅDE: Skebokvarn, FLEN

BOSTADSTYP: Fritidshus
BOAREA: 51 m²
TOMTAREA: 1 789 m²
ANTAL RUM: 3 rok
DRIFTSKOSTNAD: 1 980 kr/år 
BYGGÅR: 2018

VISNING: Tag kontakt för visning

Onlinevisning:

Klicka för större format.

Show More
Hitta rätt:

Mer överblick: Klicka mellan karta och satellitbil eller zooma.

Beskrivning:

NYBYGGD VILLA PÅ SJÖTOMT

Nybyggd villa i charmig, hemtrevlig by med sjötomt och egen brygga. Elegant, stilenlig inredning som följer hela huset både ute- och invändigt, här har man tagit hjälp av högkvalitativa hantverksarbetare  från Orsa i Dalarna. Denna trevliga trävilla har ett fantastiskt läge med sjön bara ett stenkast från den pampiga altanen som vetter mot söder och den mysiga lilla sjön i vackert sörmländskt landskap. Inne i huset är det fin vitmålad träpanel och vitlaserade ekgolv som utmärks i hela huset. Stora fönster i det ljusa och härliga allrummet med en fantastisk utsikt mot sjön. Köket går i grått och är ett IKEA kök med inbyggd ugn samt micro. Vitvarorna är i rotfritt från 2018 och bänkskivan har betongmönster som pryder det stilrena köket. Även badrummet går i grått och vitt, har dusch och stor spegel med belysning. Huset har en öppen planlösning som ger större känsla av ljus och rymd. Trädgården består av kuperad mark med både, lite skog och öppna ytor som kan bli en fin gräsmatta. Sjön är ett fantastiskt smycke till fastigheten så har du ambitionen att bygga ut eller bara äga en sjötomt så tag kontakt med Feretti Mäkleri för visning.

SKEBOKVARN EN DEL AV SÖRMLANDS HJÄRTA

Närområdet i Skebokvarn består av en typisk Sörmländsk natur med vackra landskap, bär- och svampskogar, många härliga cykelvägar men också en fantastiskt natur att vistas i som djurägare. Båven som är Sörmlands största insjö mynnar in i Skebokvarn där man kan ha båtplats. Båven har många fina badstränder som omringas av fina slott och herrgårdar, ek- och beteshagar samt vacker löv- och barrskog. För den som är intresserad så är skogarna täta av viltdjur, både de fyrbenta på marken men även fågellivet med många små fåglar men även stora rovfåglar som berguv och havsörn.
Skebokvarn har ett kanotcenter som erbjuder kanotuthyrning för den som vill utforska Båven invid strandkanten, här finns också ett litet café. 
Närmste skola/gymnasium/förskola, matbutik, idrottsanläggning med mera hittar ni i Flen tio minuters bilfärd, det går även bussar in till Flen alla dagar i veckan. Sparreholm som ligger 5 minuter närmare Gnesta har en 8000 kvadratmeter stor shoppingbutik Fabriken, där man kan hitta allt från kläder till presentartiklar och matvaror. Värt att besöka även om man bara har vägarna förbi!

KOMMUNIKATION

Från Skebokvarn går det kollektivtrafik till Flen och Gnesta som båda orterna erbjuder Tågförbindelser till Stockholm. Från Flen tar man sig väldigt smidigt med tåg till Katrineholm, Norrköping, Linköping men även till Eskilstuna och Västerås för den som pendlar.

© 2016 FERETTI MAKLERI AB | Integritetspolicy