336665-64_Olivehällsvägen_27_001
336665-64_Olivehällsvägen_27_021
336665-64_Olivehällsvägen_27_024
336665-64_Olivehällsvägen_27_051
336665-64_Olivehällsvägen_27_042
336665-64_Olivehällsvägen_27_039
336665-64_Olivehällsvägen_27_006

Olivehällsvägen 27 | Strängnäs

Välkommen till Olivehällsvägen!
Den här fastigheten med 6-7 sovrum fördelade på två plan är perfekt för den stora familjen. Här finns generösa ytor som inbjuder till lek och samvaro. Den vackra kuperade tomten på husets baksida ligger väl insynsskyddad och där finns även ett trädäck för soliga dagar samt ett inbyggt uterum för härliga middagar långt in på hösten.
Alla bekvämligheter finns i närområdet så som skolor, tågstation, centrum och naturen (stadsskogen). Detta gör denna fastighet perfekt för en stor familj med barn i olika åldrar och med närhet till många aktiviteter. Det tar bara några minuter att ta sig till tågstationen om man pendlar till Stockholm.

PRIS: SÅLD 

OMRÅDE: Strängnäs

BOSTADSTYP: Två plan sutterängvilla
BOAREA: 141 + 82 m²
TOMTAREA: 837 m²
ANTAL RUM: 9 rok
DRIFTSKOSTNAD: 38 400 kr/år 
BYGGÅR: 1972

VISNING: SÅLD

Objektbeskrivning

Energideklaration

Onlinevisning:

Klicka för större format.

Hitta rätt:

Mer överblick: Klicka mellan karta och satellitbil eller zooma.

Beskrivning:

Många rum och insynsskyddat läge

Fastighetens yta är välplanerad med många sovrum, rymligt kök och flera sällskapsytor. På övervåningen finner man en ljust belägen matsal med öppen genomgång in till vardagsrummet. Det fina köket har direkt anslutning ut till det härliga uterummet. Uterummet har en generös yta med plats för ett stort matsalsbord samt utgång till trädäcket. På bottenplan har du entrén och där finner man vardagsrummet/allrummet med en vacker täljstens kamin som värmer gott om vinterhalvåret. Här finns även en stor kaklad tvättstuga och spaavdelningen med dusch samt bastu.
Intill huset finns även ett garage med plats för en bil och på baksidan finns en förrådsbod/cykelbod samt en friggebod/lekstuga. Tomten på baksidan är en vacker naturtomt vilket gör den väldigt lättskött och känslan av att ha naturen in på husknuten.

 

Nära naturen och mälaren

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.
Här har du närhet till den vackra hamnen vid Mälaren, parker och strövområden. Tågförbindelsen till Stockholm är utmärkt vilket gör Strängnäs till en attraktiv stad för pendlare och närheten till shopping, matvarubutiker, naturen, skolor och förskolor gör det även perfekt för barnfamiljer.

 

Pendlarvänligt avstånd till Stockholm med bra kommunikationer

Fastigheten ligger endast tre minuter ifrån tågstationen, tåget tar dig till Stockholm på 50 min eller Eskilstuna på fem minuter. Det tar fem minuter med bil till Strängnäs centrum och15 minuter med bil till Eskilstuna.

© 2016 FERETTI MAKLERI AB | Integritetspolicy