top of page

Om Feretti

Med hjärtat på rätt ställe.

​Det ligger en djup innebörd i vår devis "Hjärtat på rätt ställe". Å ena sidan speglar det min egen passion i att arbeta med människor och å andra sidan ger det uttryck för vår vilja att hjälpa människor hitta sitt eget paradis.

Mitt intresse för hus och hem är genuint. Det utmynnade i en mäklarutbildning och arbete på Sveriges största mäklarbyrå. Under några år byggdes erfarenheten på men framförallt väcktes min känsla att få leva min dröm fullt ut. Att få chansen att göra det personligt – på mitt vis. Med Feretti Mäkleri har jag hittat den perfekta plattformen för att få jobba med både hem, hus och hästar. Det som mitt eget hjärta brinner för.

Det är min innerliga förhoppning att även våra vägar möts och att jag kan få möjlighet att hjälpa dig att hitta just ditt drömhem.

Varmt välkommen

Susanne Feretti

Kort bakgrund:

 

2017 Efter ett framgångsrikt 2016 där vi bland annat förmedlat anrika Arphus Gård och vackra Ölmstorp Gård samt flera fina fastigheter i Mälarbaden, har året börjat bra med ett fint bestånd gårdar, hus och lägenheter som nu förbereds för försäljning under våren 2017.

 

2016 Verksamheten utökas internationellt och vi förmedlar vår första fastighet till en utländsk köpare. Vi får hedersuppdraget att förmedla anrika och omskrivna hästgården Arphus i Sörmland.

2014 Feretti Mäkleri bildades.

 

2009 Hälsoverksamheten såldes, men jag fortsatte med konsultation inom samma område. Det gav utrymme för mer tid åt hästarna och att utveckla den verksamheten. 2009 var även det år jag utbildade mig till fastighetsmäklare och började arbeta i den rollen.

1993 Jag utbildande mig till friskvårdsterapeut och startade ett företag i hälsobranschen.

 

1986 Familjen förvärvade en sjötomt i hjärtat av Sörmland och vi kände alla att vi var på rätt plats. Tiden präglades av röjning, byggen, målarburkar och att flytta möbler samtidigt som de två barnen var i sina mest intensiva period. Efter några år gav barnens trånande vädjan resultat och vi köpte vår första häst – en liten C-ponny med den mjukaste mulen på planeten.


Medlem i:


 

bottom of page