flen_orrestagatan_webb-1068
flen_orrestagatan_webb-1019
flen_orrestagatan_webb-1060
flen_orrestagatan_webb-1025
flen_orrestagatan_webb-1002
flen_orrestagatan_webb-1006
flen_orrestagatan_webb-1047
flen_orrestagatan_webb-1010

Orrestagatan 6a, Flen

Välkommen till detta charmiga sekelskifteshus i Flen anno 1909. Här bor ni vackert med en uppvuxen fin trädgård med fina träd, buskar och blommor. Allt är så trivsamt och så charmigt med mysiga sittplatser under träd mitt i grönskan. Husets charm är väl bevarad med sina tidsenliga fönsterpartier, furutiljor, spegeldörrar och generösa takhöjd.

PRIS: Utgångspris 3 950 000 kr

OMRÅDE: Centrala Flen

BOSTADSTYP: Villa
BOAREA: 160 m²
TOMTAREA: 1 553 m²
ANTAL RUM: 6 rok
DRIFTSKOSTNAD: 45 000 kr/år 
BYGGÅR: 1909

VISNING: Tag kontakt för visning

Onlinevisning:

Klicka för större format.

Hitta rätt:

Mer överblick: Klicka mellan karta och satellitbil eller zooma.

Beskrivning:

CHARM OCH KAKELUGNAR

Det finns både kakelugnar och öppna spisar i huset som ger den rätta stämningen. Nedre plan har en trevlig rumskontakt med stora vackra sammanhängande sällskapsrum, vilket gör huset optimalt för sociala sammankomster. En charmig punchveranda ger det lilla extra till huset. Det stora rustika köket har bra förvaring och generösa arbetsytor. En fin matplats i köket hjälper till lite extra i vardagen.

 

Övervåningen når ni från hallen och en vacker målad trappa i vitt som är som ett smycke mitt i huset. Från övervåningen ser ni ner till hallen genom balkongrummet som har full takhöjd. 3 bra sovrum, varav master bedroom med både kakelugn, klädkammare och duschrum en suite med bastu ger en lyxig känsla. Det är något visst med äldre hus, en charm och känsla som blir så hemtrevlig. Detta hus är väl omhändertaget och renoverat vartefter behov uppstått.

FLEN – MITT I MÄLARDALEN, EN TIMME FRÅN STOCKHOLM

Fastigheten är belägen i Flen som är en trevlig stad i Mälardalen. Området är mycket grönt och vackert med närhet till skog, vatten och vackra promenadstråk. Det är perfekt för er som vill bo mer naturnära, men som vill ha ett behagligt avstånd på endast ca. 1 timme till Stockholm. I Flen finns många vackra herrgårdar och slott att besöka samt ett trevligt centrum med alla serviceutbud. Fastigheten har gångavstånd på några minuter till Järnvägsstationen.

© 2016 FERETTI MAKLERI AB | Integritetspolicy