Silinge Gård 1 | Flen

Välkommen till Silinge Gård!
Mitt i vackra Sörmland, omringad av böljande landskap och glittrande sjöar ligger den här vackra hästgården. Det här är en perfekt gård för dig som vill bedriva en mindre verksamhet eller utöva din sport på hemmaplan.
Läget gör att du snabbt tar dig till närliggande städer och tåget tar dig till Stockholm på bara en timma.

PRIS: Utgångspris 7 900 000 kr

OMRÅDE: Flen

BOSTADSTYP: Gård
BOAREA: 190 m²

ANTAL RUM: 6 rok

DRIFTSKOSTNAD: 
TOMTAREA: 59 803 kvm
BYGGÅR: 1909

VISNING: Tag kontakt för visning!

Objektbeskrivning

Energideklaration

Onlinevisning:

Klicka för större format.

Show More
Show More
Hitta rätt:

Mer överblick: Klicka mellan karta och satellitbil eller zooma.

Beskrivning:

Fantastisk hästgård mitt i Sörmland!

Runt husen finns härlig grönska och fina staket ramar in gården! Vackra buskar och träd med bara skogen och naturen som närmaste granne och bara ett stenkast bort ligger sjön Silingen. Marken uppgår till 5,9 ha där största del är hagmark, ytterligare 10 ha finns på arrende. På gården finns en väl tilltagen ridbana om 25x58m som anlades 2019. Fiberduk är lagd under hela ridbanan samt fyra dräneringar. I det luftigt och trevligt stallet finns sju boxar + fyra stycken nybyggda stora boxar (fölboxar), spolspilta, stor foderkammare, tre bra uppställningsplatser, stor och fin nyrenoverad sadelkammare, solarium och tvättstuga med tre stycken tvättmaskiner. Här finns också en skrittmaskin för sex hästar. Det finns gott om förvaring i de olika uthusen och höskullen och ladan är stor och rymlig. På gården finns även garage och vedbod.

Det putsade boningshuset uppgår till 190 kvm. På framsidan, framför den herrgårdsliknande entrén finns en stor stenlagt uteplats med matgrupp. Här får många plats vilket gör det till en perfekt yta för större tillställningar eller varför inte bara en grillkväll med familjen.  I princip alla ytskikt är renoverade under 2018-2019 vilket gör att huset känns fräscht och modernt. På bottenplan finns hall, kök i vinkel, en liten WC, ett stort sovrum och vardagsrum. I vardagsrummet finns en härlig öppenspis och plats för en stor matgrupp.
På övre plan finns tre bra sovrum, en walk-in-closet, badrum med dusch och en klädkammare. Här finns även utgång till balkongen som har en fantastisk vy över gården.

Har du alltid drömt om en hästgård? Att bo nära naturen och kanske ha en liten båt ner vid sjön? Då är Silinge Gård perfekt!

Närområde

Flen - Sörmlands hjärta. I Flen finns det bästa av det mesta; Sveriges största glassfabrik, ostar från Jürss och prisbelönt vinproduktion. Dessutom ett näringsliv med små och mellanstora tjänste- och industriföretag.
I kommunen finns 170 st sjöar och vacker natur. Här finns många gods, slott  och gårdar.
I Flens kommun finns många möjligheter att ta del av friluftslivet. Att vara ute i naturen, promenera i skog och mark, bada, paddla kanot eller åka skridskor är något som många människor uppskattar att ta del av.
Här finns anläggningar för både inomhus- och utomhusaktiviteter. Bara några minuter bort ligger Flens golfbana. På Hammarvallen i Flen finns sim-och sporthall, ishall, fotbollsplaner, bowlinghall och elljusspår. På vintern finns även skidspår vid god snötillgång.
Inne i Flen finns både, förskola, grundskola samt gymnasieskola. Här finns även flera matbutiker, systembolag, vårdcentral mm. I området finns många gårdar som bedriver hästverksamhet.

Kommunikation

Bussen stannar precis utanför gården och det tar 5 min in till skola och tågstation.
Det tar en timme med tåg till Stockholm, 40 min med tåg till Norrköping.
Med bil tar du dig snabbt till Katrineholm på 20 min eller till Skavsta Flygplats på 40 min.

© 2016 FERETTI MAKLERI AB | Integritetspolicy