top of page

Snesta 7 | Nyköping

 

Välkommen till Snesta!
Nu har du möjlighet att förvärva den gamla prästgården från 1800-talet. Gården ligger mitt i Sörmlands vackra landskap ca två mil från Nyköping. Huset är smakfullt renoverat och med den gamla charmen bevarad. De två flygelbyggnaden och rundeln framför huset skapar en riktig herrgårdskänsla. Till tomten hör ca 8 ha betesmark, perfekt för den som vill bedriva verksamhet med kor ,får eller hästar.

PRIS: SÅLD

OMRÅDE: Nyköping

BOSTADSTYP: Gård
BOAREA: 121 m²

ANTAL RUM: 7 rok

DRIFTSKOSTNAD: 54 500 kr
TOMTAREA: 9,3 ha
BYGGÅR: 1882

VISNING: SÅLD

Objektbeskrivning

Onlinevisning:

Klicka för större format.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Hitta rätt:

Mer överblick: Klicka mellan karta och satellitbil eller zooma.

Beskrivning:

Vacker prästgård mitt i Sörmland

På nedre plan finns två stycken sovrum, ett fantastiskt vackert allrum och ett ljust, renoverat kök i lantlig stil med utgång till altanen. Genomgående i hela huset är det ett ljust och vackert trägolv. Intill köket ligger matsalen, även det har utgång till altanen. Altanen är väl tilltagen och rymmer flera sittgrupper och grillplats. På detta plan finns även ett nyrenoverat helkaklat badrum med badkar samt WC.
På övre plan finner man ytterligare två stycken sovrum med snedtak. Allt är inrett i ljusa färger för att få den luftiga känslan. Här finns även ett allrum och en lite WC.
Den här vackra prästgården är i genomgående mycket bra skick och smakfullt renoverat, i ljusa neutrala färger.

De två flygelbyggnaderna är av äldre slag. Den norra flygeln har ett loft och med lite kärlek skulle man kunna förvandla det här till ett trevligt gästhus. Den södra flygeln används som bod så det finns gott om förvaring för trädgårdsredskap m.m.
På tomten finns även en maskinhall om 15x24m där ena delen är isolerad för verkstad. Det finns också en ladugård som idag är inredd för kor, men som man lätt kan anpassa till t.ex. hästar. Ladugården omfattar 17x14,8 m och här finns både mjölkrum, kontor och en liten WC. Det finns även en logdel om 30x11,5 m och en stor gödselplatta.

Här har du möjlighet att i en sörmländsk idyll på öppna vidder skapa din alldeles egen oas. Hästgård, prästgård eller bondgård, du väljer!
Välkommen att kontakt mäklaren för mer information!

 

Närområde

Denna fina lilla prästgård ligger i en liten by med närhet till andra fina gårdar.  Det finns busshållsplats ute vid väg 223 och närmaste skola finns i Runtuna.
Närheten till E4 Nyköping och Gnesta gör detta till ett bra läge. Du kan även njuta av Östra Malmas utbud. Finns även stora jaktmarker och många små sjöar.

bottom of page