top of page

Vi Västanfläkt, Stora Sundby

Välkommen till en unik fastighet med storslagen charm och fantastisk trädgård! Tomten uppgår till drygt 8200 kvm och här finns flera små stugor och bodar. I den lummiga trädgården finns mysiga uteplatser och en egen damm med vackra fiskar.

PRIS: Utgångspris 6 500 000 kr

OMRÅDE: Stora Sundby

BOSTADSTYP: Villa
BOAREA: 150 m² + 146 m² biarea
TOMTAREA: 8 255 m²
ANTAL RUM: 8 rok
DRIFTSKOSTNAD: 48 015 kr/år 
BYGGÅR: 1976 och 2002

VISNING: Kontakta mäklaren för att boka din privata visningstid 070-3462666

Objektbeskrivning

Onlinevisning:

Klicka för större format.

Hitta rätt:

Mer överblick: Klicka mellan karta och satellitbil eller zooma.

Beskrivning:

LANTLIG CHARM MED EGEN DAMM

Fastigheten är byggd som en gammal bygdegård med otroligt hantverk in i minsta detalj. Denna ljuvliga fastighet ligger i Stora Sundby, 3 mil utanför Eskilstuna. Här får man känslan av att vandra runt i en sagobok och överallt finns väl genomtänkta detaljer. Huset är charmigt med en fasad av timmer och när man kommer in slås man av den härliga rymden som skapas av en öppen planlösning och tak upp i nock. Köket är lantligt och har en trevlig köksö och även plats för en matgrupp. Härifrån är det öppet till vardagsrum som har en del med plats för soffa och en trevlig sittgrupp vid den värmande kaminen.
På samma plan finns tre stycken sovrum. Det charmiga badrummet har en hemtrevlig känsla och ett vackert badkar på lejonfötter. Badrummet har golvvärme och är väl tilltaget och rymmer även tvättstapel med tvättmaskin och torktumlare samt flera skåp som ger gott om förvaring. 
Mot baksidan av huset finns en inbyggd veranda som fungerar perfekt som en extra matsal och den vackra gjutjärnskaminen gör att man kan njuta av att sitta ute fast inne hela året. 
Från entrén når man övervåningen. Där finns en mysig sittgrupp på "balkongen" och i allrummet/loftet finns stor sällskapsyta och en bar som  ibland används som en liten bykrog.
Källarplan används idag som ett showroom för utställningsskök, så här finns gott om plats för att anpassa efter egna behov. Här finns även en kaklad fräsch toalett med dusch samt bastu, så varför inte anlägga en härlig spaavdelning?

Tomten är unik i sitt slag och fantastiska planteringar med träd, buskar och blommor skapar en härlig oas. Den vackra dammen är som ett smycke mitt på tomten och ger ett rofyllt intryck. På tomten finns flera redskapsbodar och två väl inredda gäststugor. Dessa kan man hyra ut, använda som övernattningsstugor för besökande eller tonårsrum. Ett stort dubbelgarage finns också intill huset som rymmer både verkstad och vedförråd.Den här fastigheten har oändliga möjligheter och måste upplevas på plats.

NÄROMRÅDE

Stora Sundby ligger vid Hjälmaren, mitt emellan Eskilstuna, Örebro och Katrineholm. Här finns mycket skog och jaktmarker och det fantastiska Stora Sundby Slott. Slottsparken är öppet för besökare och på sommaren håller slottscaféet öppet. Man erbjuder även jakt med ett rikt och varierat utbud av vilt och jaktformer. I Stora Sundby finns förskola, grundskola, matbutik, apotek och systembolag mm. Bara 20 minuter bort ligger Herrfallet som är ett populärt utflyktsmål för både privatpersoner och för företagskonferenser.

Några minuter från fastigheten finns busshållsplats.
Det tar ca 30 min till Eskilstuna och Katrineholm med bil och ca 60 minuter till Örebro och Västerås med bil.
Till Stockholm tar det ca 1h50min.

bottom of page