Hästar

Att älska hästar är lätt. I vår familj har de blivit en naturlig del av livet. Det började oskyldigt med en häst i stallet, men det växte snabbt till åtta och nu vet vi inte var det kan ta vägen...

Idag är hela vår familj engagerad i hästarna och de tränas och tävlas flitigt på olika nivåer. Under åren har vi sålt några av våra hästar till utlandet och inom Sverige.

Presentationen av hästarna nedan är givetvis mycket summarisk. Är du nyfiken på mer information, slå en signal eller boka ett besök och lär känna dem på riktigt.

Fernando

Valack född 2014. Som fyraåring vann han kvalet till Falsterbo på Åby med otroligt fina poäng och blev direktkvalad till Falsterbo och gjorde där fina prestationer med Py Jägerdén i sadeln! Han kvalade även in till Falsterbo och Jönköping Horseshow som 5-åring 2019. Nu rids han av Alicia Feretti och har tävlat upp till 1.35.

Intermezzo

Messi som han kallas har gjort det mesta. Allt från Unghäst-VM i Zangersheide, till Ungdoms Grand Prixer, Falsterbo och Friends Arena. Han har tävlat upp till 1.50.

Tornado (Såld)

Såld till USA. Vann i December 2023 Världscupkvalet i Fort Worth, USA.

Chiquitita (Såld)

Tornados mamma. Bor i Mexico och tävlat upp till 1.55.

Mellanrum