Hästar

Att älska hästar är lätt. I vår familj har de blivit en naturlig del av livet. Det började oskyldigt med en häst i stallet, men det växte snabbt till åtta och nu vet vi inte var det kan ta vägen...

Idag är hela vår familj engagerad i hästarna och de tränas och tävlas flitigt på olika nivåer. Under åren har vi sålt några av våra hästar till utlandet och inom Sverige.

Presentationen av hästarna nedan är givetvis mycket summarisk. Är du nyfiken på mer information, slå en signal eller boka ett besök och lär känna dem på riktigt.

Eurydike

Eddie är ett fint sto som vi köpte in som ettåring. Eddie är ca 173 cm hög och har fått ett föl. Hon gick Falsterbo som 5-åring. Eddie har tävlat upp till och med 140 cm

Fernando

Valack född 2014. Som fyraåring vann han kvalet till Falsterbo på Åby med otroligt fina poäng och blev direktkvalad till Falsterbo och gjorde där fina prestationer med Py Jägerdén i sadeln! Han kvalade även in till Falsterbo och Jönköping Horseshow som 5-åring 2019. Nu rids han av Alicia Feretti och utvecklas vidare.

Intermezzo

Messi som våran stjärna kallas gick 2017 unghäst-VM i Zangersheide  med Sara-Li Vestberg i sadeln. Med endast ett hinder ner på tre dagar slutade han som bästa svenska 5-åriga SWB häst.

Tornado (Såld)

Chiquitita (Såld)

Mellanrum